Back

TSUYUKUSA CLINIC

TSUYUKUSA CLINIC
  • Project name: TSUYUKUSA CLINIC
  • Completion date: 2015.05
  • Location: Chofu-shi , Tokyo , JPN
  • Type: Interior design
  • Program: Clinic
  • Total floor area: 24.0㎡
  • Team: Shuzo Okabe , Satoshi Uekawa (Design)
  • Construction: TANK
  • Collaboration: E&Y (Funiture)
  • Photo: Yusuke Wakabayashi
WEB : http://tsuyukusa.tokyo
TSUYUKUSA CLINIC-image1
TSUYUKUSA CLINIC-image2
TSUYUKUSA CLINIC-image3
TSUYUKUSA CLINIC-image4
TSUYUKUSA CLINIC-image5
TSUYUKUSA CLINIC-image6
TSUYUKUSA CLINIC-image7
TSUYUKUSA CLINIC-image8
TSUYUKUSA CLINIC-image9
TSUYUKUSA CLINIC-image10
TSUYUKUSA CLINIC-image11
TSUYUKUSA CLINIC-image12
TSUYUKUSA CLINIC-image13
TSUYUKUSA CLINIC-image14
TSUYUKUSA CLINIC-image15
TSUYUKUSA CLINIC-image16
TSUYUKUSA CLINIC-image17
TSUYUKUSA CLINIC-image18
TSUYUKUSA CLINIC-image19
TSUYUKUSA CLINIC-image20
TSUYUKUSA CLINIC-image21
TSUYUKUSA CLINIC-image22
TSUYUKUSA CLINIC-image23